ТОП-10 найпопулярніших акаунтів у Facebook (ФОТО)

Ці сторінки мають багато шанувальників

Facebook – головна соцмережа планети, яку світові бренди використовують для формування репутації, а знаменитості – для підтримки зв'язку з фанатами.

У топі є багато відомих футболістів, співаків, акторів та спортсменів.

Топ Facebook за підписниками очолює сторінка самої соцмережі. За сторінкою стежать 195 мільйонів користувачів.  

Другою у рейтингу є сторінка Samsung зі 161 мільйоном підписників. А тим часом у компанії Apple не набереться й 14 мільйонів.

Найпопулярніший спортсмен планети Кріштіану Роналду опинився у трійці лідерів за підписниками.  У Facebook в нього їх 150 мільйонів

Містер Бін має 129 мільйонів фоловерів у Facebook. Його обліковий запис повністю складається з коротких відео, мемів зі старих шоу за участю Роуена Аткінсона. Там є чимало реклами, але фанатів класики британського гумору це не бентежить.

CGTN має на своєму рахунку 117 мільйонів підписників. На сторінці мудрі вислови містера Сі чергуються з інформаційними зведеннями, зокрема щодо ситуації з коронавірусом, і навіть кумедними відеороликами.

5-Minute Crafts має 115 мільйонів підписників.

За Шакірою стежать 114 мільйонів фоловерів. На її Facebook-сторінці можна побачити фото та відео з життя Шакіри, її чоловіка Жерара Піке та їхніх чарівних дітей. Співачка ділиться творчими планами, робочими буднями та побутом, до того ж розміщує безліч благодійних постів.

Клуб Real Madrid CF – 111 мільйонів підписників. Там є вся свіжа інформація про результати, спогади про легенди клубу.  

111 мільйонів підписників також має Вілл Сміт, який ще у 90-х став суперзіркою. Інформацію про нові фільмування та проєкти завжди можна знайти на його сторінці, також там є чимало постів про сім’ю та подорожі.

Він Дизель має 108 мільйонів підписників. На відміну від більшості знаменитостей, Він Дізель веде не так офіційну, як особисту сторінку. Він сам відповідає шанувальникам, показує свої тренування і не гидує філософськими постами.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень