Поліція прокоментувала спецоперацію у селі Грем`яче (ФОТО)

Поліцейські залучили 60 працівників Нацполіції, два квадрокоптери та літак цивільної авіації

Ми повідомляли про проведення спецоперації у матеріалах Масова нічна поліцейська засада під Грем'ячим (Острозький р-н) та Стало відомо ім'я мецената, який організував масову облаву під Грем’ячим.

Тепер поліція оприлюдлила офіційне повідомлення з цього приводу.

Близько сьомої години ранку 4 листопада на лінію «102» надійшло телефонне повідомлення здобунівчанина, що на вулиці Коперника в Здолбунові невідомі особи заволоділи його автомобілем «Toyоta RAV4», - повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

- Негайно за повідомленням на місце події виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції та оголошено план «Перехват». А вже за годину цьому ж 49-річному потерпілому стало відомо, що інший його автомобіль «TOYOTA Land Cruiser», який знаходився на території його приватного підприємства, також зник із місця стоянки.

Потерпілий негайно прослідував за місцем ймовірного руху його викраденого авто «TOYOTA Land Cruiser». На території Острозького району поблизу села Грем’яче, не доїжджаючи до поліцейського посту, який стояв в межах дислокації «Перехват», зловмисники зупинилися та залишили викрадений транспортний засіб і зникли у напрямку поля, де росла кукурудза.

Утікачі намагалися сховатися у гектарах кукурудзяного поля.

 

Поліцейські розпочали масштабну операцію щодо встановлення місця перебування зловмисників. Було залучено близько 60 працівників Національної поліції, два квадрокоптери та літак цивільної авіації.

Один із квадрокоптерів помітив двох лежачих осіб у полі з кукурудзою, куди були спрямовані наряди поліцейських, які їх і затримали. Зловмисниками виявилися 37-ми та 35-річний мешканці Черкаської області.

Як повідомив заступник начальника обласної Нацполіції Олександр Панасюк, затримані документувалися протягом тривалого часу працівниками органів Нацполіції.

- Відомо, що вони мають відношення до незаконного злочинного угрупування, яке тривалий час вчиняло кримінальні правопорушення та території п’яти областей. Предметом посягання були елітні автомобілі. Їм інкримінують частини 2 та 3 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Здолбунівські слідчі затримали зловмисників в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжних заходів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень