Житло учасникам бойових дій Рівне видаватиме щороку

По 2-3 квартири кожного разу

Таку програму цьогоріч затвердили на останній сесії міськради 24 січня. Тож кожного року з бюджету Рівного виділятимуть кошти на купівлю 2-3 квартир бійцям, які стоять в черзі.

Двох претендентів на 2017 рік вже обрали громадські організації, до складу яких входять учасники бойових дій.

Боєць ЗСУ Олександр Заболотній має трьох дітей: двох всиновлених та рідного сина. Свого житла не має. Говорить, що витрачає на оренду квартири половину своєї зарплати. 

16 разів переїжджав: гуртожитки, однокімнатні, двокімнатні квартири, але в зв’язку з тим, що двоє дітей – довелось зняти 3 кімнатну.

Нам пощастило знайти приміщення за 2,5 тисячі, але додати комунальні послуги та аліменти, які я виплачую – в сумі виходить 4,5 тисячі. І тоді нам на чотирьох чоловік на місяць залишається 4 тисячі гривень.

Всього на отримання житла від міста чекають понад 500 вояків. Головними кандидатурами на розгляд є ті, хто не забезпечений житлом, має інвалідність та сім’ю. Також пропонують включити й афганців, багато з яких зараз служать на Сході України.

Окрім цього, громадські організації хочуть звернутися до міської та обласної влади з пропозицією створити для солдат програму купівлі житла під пільгові кредити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень