На Рівненщині будують удвічі більше. Статистика до Дня будівельника

Проте, це стосується лише житла

Від початку року підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 356 млн грн. Індекс будівельної продукції проти січня−червня 2015р. становив 83,5%.

При цьому росте будівництво житла. Майже у два рази у порівнянні з минулим роком. У січні–березні 2016р. в області прийнято в експлуатацію 82 тис.м2 загальної площі житла.

Проте, як свідчать дані Головного управління статистии, переважну частину житла (93% загального обсягу) прийнято в експлуатацію в приватних одноквартирних будинках і лише 7% – у багатоквартирних будинках . Більше половини будівельних робіт проводиться у сільській місцевості. Протягом січня–березня 2016р. в області прийнято в експлуатацію 648 квартир. Середній розмір квартири становив 127 м2 загальної площі.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відзначається День будівельника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень