На Рівненщині будують удвічі більше. Статистика до Дня будівельника

Проте, це стосується лише житла

Від початку року підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 356 млн грн. Індекс будівельної продукції проти січня−червня 2015р. становив 83,5%.

При цьому росте будівництво житла. Майже у два рази у порівнянні з минулим роком. У січні–березні 2016р. в області прийнято в експлуатацію 82 тис.м2 загальної площі житла.

Проте, як свідчать дані Головного управління статистии, переважну частину житла (93% загального обсягу) прийнято в експлуатацію в приватних одноквартирних будинках і лише 7% – у багатоквартирних будинках . Більше половини будівельних робіт проводиться у сільській місцевості. Протягом січня–березня 2016р. в області прийнято в експлуатацію 648 квартир. Середній розмір квартири становив 127 м2 загальної площі.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відзначається День будівельника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень