У Рівному для військових ОК «Захід» куплять майже 30 квартир

Міністр оборони України прийняв рішення про придбання 28 квартир для військовослужбовців оперативного командування «Захід».

Про це генерал армії України Степан Полторак повідомив під час робочої поїздки до Рівненської області з нагоди 75-ї річниці створення командування, передає прес-служба Рівненської ОДА.

«Мною прийнято рішення про придбання для військовослужбовців оперативного командування «Захід» до кінця липня цього року 28 квартир у місті Рівне», – зазначив Міністр оборони України.

З нагоди 75-ї річниці оперативного командування у Будинку культури Рівного відбулися урочисті збори за участю військовослужбовців оперативного командування, керівництва області, волонтерів та представників ветеранських організацій міста.

Оперативне командування «Захід» славиться героями різних поколінь. За 75 років об’єднання пройшло героїчними шляхами Другої світової війни, удосконалювало бойову майстерність у повоєнні роки. Сьогодні війська оперативного командування зі зброєю в руках стоять на сторожі Батьківщини, мужньо боронять суверенітет і територіальну цілісність нашої держави на Сході.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень