ЖКП Рівного здадуть в оренду

За цим звернулися до влади міста колективи житлово-комунальних підприємств

Здати майно ЖКП в оренду пропонують на 10 років і встановити орендну плату для цього у розмірі 2 % вартості об’єкта. Вартість майна ЖКП встановить комісія на чолі з начальником міського управління житлово-комунального господарства Ярославом Сахнюком. Зробить це на підставі інвентаризації майна. До оцінки майна залучить оцінювачів, провівши серед них конкурс.   

Поки що, як свідчать оприлюднені проекти рішень міськради Рівного, мова йде про здавання в оренду майнових комплексів двох ЖКП - "Західного"  та "Сонячного". Коли їх зможуть здати в оренду - розповідає заступник міського голови Рівного Олексій Хмилецький: 

Питання ще рано коментувати, тому що його розглядають юристи. Розглянуть у встановленому порядку. Тому що колектив звернувся за передачею в оренду. А зараз питання розглядається. Проекти рішень можуть бути. Це не основний проект рішення. Вони будуть коригуватися, згідно з вимогами і законами України.    

 

 

Нагадаємо, що Рівне вже має досвід здавання в оренду комунальних підприємств. Так, у 2013 році було здано в оренду майновий комплекс комунального підприємства «Теплотранссервіс» на 10 років за близько 6 мільйонів гривень на рік чернігівському ВАТ «Облтеплокомуненерго», яке для керівництва цим майном створило у Рівному фірму «Рівнетеплоенерго».  Колектив «Теплотранссервісу» теж претендував на майно, але не мав коштів, щоб заплатити орендну плату, тому орендарем не став.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень