Рівне: шок від перших платіжок за тепло у цьому сезоні

Він виник у мешканки Рівного Світлани Пікули

Про це вона написала у соцмережі Фейсбук:

Подивилася скільки нарахували за тепло за жовтень. 730 грн. І це за півмісяця. Я в шоці, і це морозу не було. ЖАХ!!! І це в нас лічильник на будинок стоїть. А які ж суми прийшли тим, у кого нема його? Люди, я не знаю, що робити! Якщо мої сусіди мають субсидії, то їм до одного місця моя економія, і те, що я стіни буду утепляти, і те, що я буду вікна енергозберігаючі ставити. А чого? "Ми ж все одно будемо стільки платити, у нас же субсидія".
А те, що я вікна відкривала, бо жарко було? І це на 2-му поверсі, притому, що під нами - магазин, і підлога - завжди прохолодна. А що ж робилося на верхніх поверхах? Прикрутити лічильник? Ні, не можна, бо я люблю тепло!!!!!!!!!!!!!!!!!!


На думку Світлани Пікули, боротися з цим з допомогою субсидій - безрезультатно. Тож, припускає вона, можливо, краще пенсіонерам субсидію надати готівкою, щоб вони подумали тричі, чи зберегти тепло і заплатити за нього менше, а залишок використати на їжу чи ліки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень