Хто отримуватиме субсидії у новому опалювальному сезоні

Про це Радіо Трек розповіла начальник управління соцзахисту міськвиконкому Рівного Віра Мельник

75% рівненських родин отримуватимуть субсидії в новому опалювальному сезоні – прогнозує начальник міського управління соцзахисту.

За її словами, торік отримувачів субсидій в опалювальний сезон у Рівному було 50% від усіх домогосподарств. А їх у обласному центрі 82 тисячі.

Торік була 41 тисяча отримувачів. Зараз цим самим людям робимо перерахунки. Вони вже не звертаються, це непотрібно. Але звертаються нові родини. Чотири тисячі нових домогосподарств звернулися вже від початку жовтня. Прогнозуємо, що отримають за жовтень за опалення квитанції і звертатимуться ще більше рівнян. Гадаю, що призначимо субсидії не менше як 55 тисячам родин.

За словами Віри Мельник, повідомлення про призначення субсидії рівняни почнуть отримувати у листопаді, разом з рахунками за комунальні послуги і, зокрема, за опалення.

Також, за словами чиновниці, на сьогодні неможливо передбачити середній розмір субсидій у Рівному. Втім, у минулому опалювальному сезоні в середньому одне рівненське домогосподарство отримувало 1200 гривень у вигляді субсидій.

Між тим, найбільша субсидія у Рівному минулоріч становила понад 11 тисяч гривень. Її отримувала родина з трьома дітьми, що мешкає у приватному будинку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень