Жінці на Рівненщині справжні гроші підмінили на сувенірні

Так з неї зняли «порчу» на 10 тисяч гривень

За допомогою до поліції звернулася 79-річна жінка. Вона повідомила, що вчора, 6 червня, невідома жінка викрала у неї 10 тисяч гривень.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що пенсіонерка поверталася із церкви, як по дорозі її перестріла незнайомка і співчутливо ошелешила жінку, що її життя у небезпеці та на неї наведено «порчу».

 

Втім, зловмисниця запевнила, що може допомогти і пішла разом із сарненчанкою додому, куди слідом навідалася іще одна спільниця.

Першим постало питання про наявність коштів, із якими необхідно провести ритуал. Господиня дістала 10 тисяч гривень, які невідома поклала в пакет та імітуючи «обряд», підмінила кошти на сувенірні.

Потім «рятівниця» сказала покласти їх під подушку і через дев’ять днів дістати. Із запевненнями, що у жінки все тепер буде гаразд, обоє покинули будинок.

 

Однак пенсіонерка вирішила їх перекласти та зрозуміла, що її обікрали.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень