Шахраїв, які вимагали гроші за відомою в Україні схемою, затримали рівненські оперативники (ВІДЕО)

Попалися на вимаганні 5 тисяч доларів

Зловмисники телефонували здебільшого до пенсіонерів і повідомляли, що їхні родичі потрапили у ДТП. Лише за добу поліцейські зафіксували три таких факти. За звільнення від кримінальної відповідальності шахраї вимагали викуп, говорить начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський:

- В одному випадку – 11 тисяч гривень, у другому – 17 тисяч гривень, а в третьому випадку, коли вже злочинців затримали, домовились про 5 тисяч доларів. Однак вже під час передачі саме цих грошей злочинців затримали «на гарячому».

Упіймати зловмисників – двох 20-річних жителів Сумської області – вдалося, коли вони приїхали за грішми до 56-річної рівнянки. Хлопці виконували роль кур’єрів, забирали кошти та переказували на банківські рахунки так званих кураторів. Одного з молодиків затримали та повідомили про підозру у вчиненні шахрайства. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії щодо інших тривають. Поліцейські звертаються до молоді, аби вона попередила своїх рідних старшого віку про подібні шахрайські схеми. Радять у разі такого дзвінка зателефонувати родичу, за якого просять викуп.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень