Власницю рівненської туристичної фірми «Флорія» судитимуть за шахрайство

Перше засідання заплановане на квітень

Йдеться про 38-річну Флорію Шинкарьову, яка брала упродовж 2017-2018 років з клієнтів гроші за організацію турів та поїздок за кордон, однак послуги не надавала.

За фактом заволодіння чужим майном шляхом обману, що завдало значної шкоди потерпілим, відкрили кримінальне провадження. Обвинувальний акт скерувала до Рівненського міського суду для розгляду справи по суті, каже речниця прокуратури області Людмила Суржук:

Потерпілими визнано понад 30 жителів Рівненської, Київської, Волинської областей. В ході досудового розслідування встановлено 30 епізодів злочинної діяльності, загальна сума завданої шкоди внаслідок вчинення злочину становить понад 1,2 млн гривень. За ініціативи прокуратури на банківські рахунки приватного підприємця накладено арешт.

Перше засідання у справі заплановане на квітень цього року.

Зауважимо, під час слідства Флорія Шинкарьова перебувала на волі.

Якщо вину Флорії Шинкарьової доведуть, її можуть оштрафувати на суму від 850 гривень до 1 700 гривень, або відправити на виправні роботи, або обмежити волю на строк до 5 років.

Найсуворіше покарання за інкримінованою статтею передбачає позбавлення волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, Флорія Шинкарьова має на утриманні неповнолітню дитину і саме через це, повідомили у апеляційному суді, її не затримували. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень