Жінкам в 40+ таке робити не варто: зачіски та макіяж, які додадуть вам ще років 10

Вік можна не приховувати, але й підкреслювати не варто

Тонкі брови

Витончені брови певно найбільша з помилок. Вони підкреслюють зморшки, особливо в зоні очей та на лобі. Вони навіть зовсім юну дівчину роблять суворою і не привітною. 

Якщо волосся не тішить густотою на бровах, скористайтеся олівцями та гелями,  вибір таких засобів на сьогодні вражає. 

Блонд холодного відтінку

Від холодного відтінку блонду варто утриматися жінкам, які мають на шкірі перші вікові зміни. Такий колір тільки підкреслить ще ледь помітні зморшки. Крім того, цей колір робить шкіру надто блідою. 
Краще зробити ставку на карамельні та шоколадні кольори. 

Пряме волосся з рівним зрізом 

Це природно, що після 40 волосся втрачає свою пружність, об’єм та густоту. Щоб пасма не звисали на обличчя, робіть об’ємні стрижки з градуйованими кінчиками, які омолоджуватимуть і додають легкості та динаміки вашому образу.

Темна помада

Темні помади ідеально пасують жінкам до 30 років. Після 40 від експериментів з темною помадою краще відмовитися, вона також здатна підкреслити усі недоліки. Оптимально обирати блиск. Він додасть свіжості і соковитості губам, а ще збільшить об'єм губ. А також додаткове зволоження не буде зайвим. 
 

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень