Психіатр пояснив, чи робить жінка у депресії макіяж

Люди вважають, що доглянути жінка не може відчувати психологічного дискомфорту

Значить, не така вже й депресія – пишуть коментатори у відповідь на повідомлення відомого психіатра, лікаря-невролога Євгена Скрипника на те, що його пацієнтки приходять на консультацію з нафарбованими губами, зачісками й хорошим макіяжем. На ці закиди лікар вирішив пояснити.

Жінка буде фарбуватися і робити макіяж навіть при важкій депресії.

 

Чим депресія в першу чергу проявляється?

 

Це зниження настрою, апатія, не приносять радості ті речі які раніше приносили радість, немає сил (відчуття втоми), зниження пам‘яті, зниження лібідо, порушення апетиту, порушення сну, відчуття, що все погано і я погана.

 

Але втрати здатності себе доглядати, тут, як ми бачимо - немає!

 

Дійсно, часто ми можемо по очах, по посмішці бачити, що є депресія, але часто навпаки - дівчата в депресії за собою доглядають, красиві зовні, а в душі «камінь», - пише Євген Скрипник.

За його словами, на консультаціях жінки зізнаються, що оточення вважає їх успішними та красивими, і ніхто б з них за зовнішніми ознаками ніколи б не здогадався, що ця людина перебуває у депресії.

Тому по зовнішності про депресію не можна судити, тим більше про наших найкращих, найкрасивіших жінок у всьому Світі, які навіть на манікюр чи брови будуть йти в будь-якому стані й навіть у найсильніші морози, і не дивлячись на повітряну тривогу та вибухи, - резюмував лікар.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень