Жінка озолотилася після походу в секонд-хенд: що вона зайшла у скриньці за 270 грн (ВІДЕО)

Відкривши коробку, вона спочатку не могла повірити своїм очам

Колаж: Главред

Блогерка Франческа Рамсден поділилася в соціальних мережах своєю дивовижною знахідкою, яку вона випадково виявила під час походу в секонд-хенд.

Франческа, відома як «мисливиця за дешевизною», придбала рожеву оксамитову скриньку лише за 5 фунтів стерлінгів (близько 270 грн) з сюрпризом усередині. Відкривши коробку, вона спочатку не могла повірити своїм очам.

Про свою знахідку вона розповіла підписникам на сторінці в TikTok.

Як зазначила Франческа, ідея купити коробку з непередбачуваним вмістом прийшла їй спонтанно. Однак ризик виправдався - серед здавалося б непотрібних речей виявилися коштовності, варті сотні фунтів стерлінгів.

Серед знайдених прикрас були браслет із квітковим орнаментом, зламана брошка, намисто з потьмянілим кулоном у формі серця, а також дві каблучки, одна з яких, за словами блогерки, може бути «інкрустована діамантами».

Пізніше Франческа записала відео для своїх підписників, які намагалися з'ясувати справжню вартість знахідки.

Мені сказали, що це не діаманти, а топаз і золото в дев'ять каратів.

 

Якщо хтось хоче купити каблучку, її ціна становить близько 200 фунтів стерлінгів (приблизно 10,7 тис. грн), - пояснила вона.

Дивіться відео розпакування знахідки:

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень