Жданов назвав умову, за якої війська НАТО зайдуть на територію України

Він чого все залежить

Військовий експерт Олег Жданов розповів, що попри ядерний шантаж з боку путіна, країни-партнери не зможуть відправити своїх солдатів воювати в Україну, навіть під прикриттям.

– Таке неможливо. Ніхто не ризикуватиме. Навіть ядерний шантаж з боку путіна та рф не має такого впливу, – зауважив Олег Жданов.

При цьому він нагадав, що в НАТО раніше попередили росію, що у разі аварії на АЕС потрапляння радіації на громадян країн-членів НАТО буде розглядатися як спроба вбивства цих громадян.

– Тоді так, тоді НАТО вступає у війну, але це як стримувальний фактор. Ніхто сюди не входитиме, – пояснив експерт.

Водночас є варіант, коли країни-партнери України чи сам Альянс можуть виступити в ролі сторони, яка переслідує інтереси підтримки миру, оскільки ООН на сьогодні не може нічого вдіяти, зокрема провести миротворчу операцію.

– Тому може бути ухвалено таке рішення, що, припустимо, НАТО запровадить обмежений контингент для охорони наших атомних станцій. Тобто на наших АЕС будуть виставлені війська Альянсу, небо над ними (ред. – АЕС) буде оголошено закритою зоною для польотів.

 

Таким чином, Європа, в першу чергу, і весь цивілізований світ, може захистити себе від можливостей продовження ядерного шантажу з боку рф, – сказав Олег Жданов та додав, що ніхто за Україну не воюватиме.

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень