На Київщині собака Еллі 5 місяців чекала своїх господарів на руїнах будинку

А коли побачила їх – плакала

На руїнах одного з будинків, що у селищі Макарів на Київщині, собака Еллі 5 місяців чекала своїх господарів, які були змушені тікати від російських окупантів, і таки дочекалася.

Мама з трьома доньками дивом утекла через городи, коли їхню оселю вщент зруйнували ворожі снаряди. Собаку не встигли забрати із собою. Тож увесь час тварину доглядали волонтери та сусіди.

Один  з волонтерів розповів, чому жінка не забрала з собою собаку:

В неї було троє дітей. Їй було не до собаки. Вона пустила дітей перед собою і закривали їх собою, щоб, якщо попаде, то в неї.

Момент, коли втікали з дітьми городами під обстрілами, мати Віталіна пригадує чи не щодня. Просто перед їхніми воротами стояла колона російських танків та ворожі снайпери, а з неба цілили ворожі ракети, повідомляє ТСН.

Ми на городі були, коли третій, залетіло вибігали городами, дівчат я вперед відправила, я сказала стріляють за нами, ви вперед, а мама вже як буде, головне, щоб ви були живі, – розповіла жінка.

Українські військові побачили дітей і допомогли вирватися з напівоточеного Макарова. Сусіда, який вийшов одночасно з ними, росіяни розстріляли.

Бачити руїни дому для Віталіни досі важко, каже через це уже перенесла два інсульти. На подвір’ї вціліла лише альтанка, саме там родина знайшла свою Еллі ще й і зі сюрпризом. У неї народилися двоє цуценят.

Жінка каже, що ніколи не забуде, як собака їх зустріла. Еллі плакала.

Поки що родина мешкає у закинутому будинку, що неподалік Макарова. Туди ж заберуть Еллі з цуценятами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень