Зеленський записав відеозвернення з лікарні (ВІДЕО)

Його з коронавірусом госпіталізували до «Феофанії»

Президент Володимир Зеленський вийшов на зв’язок з громадськістю після своєї госпіталізації до «Феофанії». Нагадаємо, про те, що у президента виявили С OVID-19 стало відомо у понеділок.

Відео записане у лікарні опублікували у Telegram Україна 24.

Як ви знаєте, COVID-19 не оминув і мене, але почуваюся досить добре. Дякую. До речі, думаю, велика заслуга – ваша підтримка, ваші теплі слова, побажання швидкого одужання. І я дякую за це кожному з вас.
Третій день я перебуваю на самоізоляції, але не ізолювався від роботи. Виконую свої обов’язки. Всі органи влади, вважаю, працюють у нормальному режимі та всі ці дні в онлайн у мене проходять наради, важливі розмови, – зазначив Зеленський.

Вранці 12 листопада стало відомо, що у «Феофанію» госпіталізували інфікованого коронавірусом Володимира Зеленського і главу Офісу президента Андрія Єрмака. В обох – легкі симптоми вірусу.

Матеріали УНІАН

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень