Чи закриють школи й дитсадки в Україні на карантин

Адже кількість нових хворих постійно зростає

Школи й дитячі сади в Україні поки не будуть закривати на карантин, бо у них спостерігається незначне зростання захворюваності на коронавірус. Про це розповів глава Держспоживслужби Києва Олег Рубан у коментарі РБК-Україна.

У навчальних закладах можливе формування імунітету, який знизить агресивність епідемії, каже Олег Рубан:

Школи й дитячі сади – це останнє, що може призупинити діяльність.

Тому що, за даними ВООЗ, Міністерства охорони здоров'я та Києва, там хворіють менш ніж 1%. Це враховуючи і учнів, і персонал, і вчителів, – заявив він.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України ухвалив рішення ввести карантин вихідного дня з 14 до 30 листопада. На час карантину вихідного дня до загальних обмежень додаються такі:

у суботу та неділю повинні закрити все, крім продуктових магазинів, аптек, зокрема й ветеринарних; заправок (але без зон харчування), СТО, транспорту;

ресторани, кафе, інші заклади громадського харчування повинні працювати тільки на винос;

не працюватимуть фітнес-зали, басейни;

закриваються установи культури, крім закладів із виробництва аудіо-візуальних творів з обмеженням доступу на місце зйомки.

Водночас у країні будуть відкриті фінансові та медустанови, пошта. Також продовжать свою діяльність установи, які надають фінансові послуги та послуги з інкасації.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень