Зеленський перервав відпустку на дачі Хрущова і заявив, що Кадирову – відповідати «не буде» (ФОТО)

Заявив вустами Офісу Президента

Президент України Володимир Зеленський перервав відпустку на острові Бірючий (це Херсонська область), де на улюбленій дачі Хрущова він мав відпочивати 10 днів.

Причина, через яку глава держави повернувся до Києва раніше запланованого, не розголошується, але всі ми знаємо про заяву Кадирова, якою він вимагає від президента Зеленського підтвердити власні вибачення та радить йому «припинити громадянську війну» в Україні.
 

Україна з нетерпінням чекала, як саме відповість Президент.

Зеленський відповів вустами свого Офісу.

Як повідомляє «Інтерфакс-Україна»:

В Офісі президента заявили, що слова глави Чечні Рамзана Кадирова, який зажадав від Володимира Зеленського вибачень за ролик студії «Квартал 95» і заявив, що президенту України потрібно збудувати «добросусідські відносини з Росією», є особистою заявою.
 

Тому офіційної реакції таке послання не вимагає.

Маяк на острові Бірючий

Пряма цитата:

«Будь-хто в сучасному інформаційному світі має право на будь-які заяви. Але це точно не привід для пошуку якихось таємних смислів.


Тому викликає певний подив настільки наполеглива спроба частини засобів масової інформації надати фактом особистого повідомлення глави суб’єкта федерації сусідньої країни надзвичайне значення», – повідомили у Зеленського.

Також в Офісі президента заявили, що звернення Кадирова містить в собі пряме відсилання до певного роду міждержавних відносин, які є компетенцією лише чинних президентів двох країн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень