«Зеленський дуже близький до долі Януковича»: у Рівному скликають акцію протесту

Через учорашні домовленості

Колаж: "РБК-УКРАЇНА"

Прийти сьогодні на акцію протесту до обласної адміністрації рівнян закликає керівник «Об’єднання добровольців» Рівненщини Роман Коваль - через згоду української сторони на імплементацію так званої «формули Штайнмаєра».

Насамперед, активісти вимагатимуть офіційного оприлюднення документу.

- Україна має знати, що вона підписала. А що підписано? Ми не знаємо досі.

 

Є великі ризики того, що Україна помаленьку капітулює перед Росією. П’ять років війни з РФ. 17 тисяч жертв – це тільки військові. Скажіть, за що ми тоді поклали таку кількість хлопців з добровольчих батальйонів, Збройних сил України?

 

Йдеться про самопроголошені Л/ДНР, але не йдеться про Крим. А яка вигода від цього Україні? Фінансувати сьогодні цих бандитів, з якими п’ять років ведеться війна? Повернення практично зруйнованих територій, на яких йшла війна?

На думку Романа Коваля, спершу необхідно ухвалити закон, у якому прописати умови України, а не навпаки:

Роман Коваль

- Підписують «формулу Шнтайнмаєра», а законодавство наше будуть «підтасовувати» потім. В якому форматі? Які закони? Ніхто так само поки нічого не знає.

 

Л/ДНР – це територія України. Ми маємо диктувати умови, а не хтось.

 

Спочатку мають бути заявлені наші правила гри, а потім – консультації, до прикладу, з Росією, Європою, Америкою.

Активіст вважає, що Володимир Зеленський нині дуже близький до долі четвертого президента, який врешті втік з країни і спричинив кровопролиття:

- Він дуже близький до долі Януковича. Він нічого не обіцяв, але разом з тим, він, як президент, несе відповідальність за всю державу.

 

І давайте будемо говорити так: він один з тих, хто порушує Конституцію України. Якщо йдеться про особливий статус Донбасу – це вже говорить про федералізацію.

Мітинг біля ОДА відбудеться сьогодні о 18:00. А на завтра скликають позачергове засідання обласної ради. 

Нагадаємо, напередодні президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна погодила так звану «формулу Штайнмаєра» щодо виборів на окупованому Донбасі. Запевнив – це не капітуляція, а вибори на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей, які відбудуться лише після виведення військових і за українським законодавством.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень