Здолбунівська прокуратура намагається повернути дитсадку частину приміщення

Адже вона була незаконно відчужена

Здолбунівська місцева прокуратура вживає заходи щодо повернення у комунальну власність незаконно відчуженої частини об’єкта нерухомості загальною площею 131 кв м вартістю понад 45 тис грн.

Йдеться про нежитлове приміщення будівлі дитячого садка, яке розташоване у с.Мала Мощаниця Здолбунівського району та було відчужене органом місцевого самоврядування у приватну власність шляхом укладення договору купівлі-продажу з фізичною особою після проведення прилюдних торгів на аукціоні.

Однак прокуратура з’ясувала, що процес відчуження частини будівлі дитячого садка у власність фізичної особи відбувся з порушенням вимог чинного законодавства, зокрема, усупереч вимог Законів України «Про освіту» та «Про дошкільну освіту». А тому, з метою захисту державних інтересів у сфері охорони дитинства, Здолбунівська місцева прокуратура пред’явила позов до суду про визнання недійсними договору купівлі продажу частини будівлі дитячого садка, а також повернення його у комунальну власність. Ця справа перебуває на розгляді у Здолбунівському районному суді Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень