Третьякова – автор перлу про «дітей низької якості» – пожалілася на травлю з боку українців (6 ФОТО)

Вона нікуди не піде

Голова комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова цікаво прокоментувала скандал з приводу її ж власних висловлювань про «неякісних дітей».

Як пише РБК-Україна, нардеп виклала пост про своє важке життя до приходу в політику і звинуватила українців, яких обурили її висловлювання, у булінгу.

При цьому, Третьякова розповіла, що все життя багато працювала і самостійно підняла своїх чотирьох дітей без жодних виплат і допомоги від держави.

«Я прийшла в політику в 57 років, маючи чотирьох, тепер уже дорослих дітей, яких «витягувала» в життя самостійно.


 Була годувальницею свого господарства все своє життя.


Був час, коли страшно боялася змінити роботу, тому що для місячного пошуку іншої не було ніякого запасу в сім'ї. А вдома було троє-четверо дітей, яким треба було дати освіту, враження від світу, мови, інформацію.


В політику пішла свідомо. Не за владою, а за змінами. Я була і є не маленьким платником податків, не брала лікарняних, працювала і працюю не менше 50-60 годин на тиждень, не отримувала виплат на дітей», - написала Третьякова на своїй сторінці в Facebook.

Вона назвала скандал з приводу власних висловлювань про дітей організованим булінгом і повідомила, що нікуди не збирається йти.

«Спасибі за слова підтримки, вони дуже важливі під час організованого булінгу.


Багато хто розуміє, що відбувається насправді, чому все з'явилося тільки зараз, і що я мала на увазі в публічній зустрічі/лекції у Київській школі економіки. І що я буду мати на увазі в майбутніх лекціях, виступах, зустрічах.

 

Тому я нікуди не збираюся йти під тиском зовні. Буду робити свою справу», - заявила Третьякова.

Вона визнала, що невдало вибрала слова і послалася на те, що зробила помилку.

«Так, слова обрані невдало. Хто з нас не помиляється, тим більше в момент довгих публічних виступів?

 

Досі намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами.

 

Про дискримінацію. Ми ще навчимося відрізняти дискримінації в наявних суспільних процесах від розмов. Ми ще навчимося боротися з тими, хто говорить про боротьбу з дискримінацією, але породжує її своїми діями», - написала нардеп.

Від Редакції:

Третякову, безперечно, ніхто нікуди не звільнить: ідеї соціального дарвінізму, що їх вона висловлює, є дуже попeлярними серед нинішніх депутатів та чиновників.

Українцям не залишається нічого іншого як обурюватися і створювати меми.

Типу таких:

До речі, автором цього мему є Micik  Gonibez з м. Рівне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень