За роботу «Велюру» нардеп-ресторатор Тищенко має відповісти двічі (ФОТО)

Як депутат і як бізнесмен

Елітний столичний ресторан "Велюр" нардепа Миколи Тищенка, який днями "влип" у скандал

Покарати нардепа від фракції «Слуга народу» Миколу Тищенка мають за роботу його ресторану в умовах карантину. Причому штрафувати треба у подвійному розмірі.

Про це заявив голова фракції Давид Арахамія, повідомляє видання ГОРДОН:

Моя особиста думка, що він має бути покараний за законом і його заклад - він має сплатити те, що повинен. Я вважаю, що політично він має подвійну відповідальність, – заявив 30 квітня Арахамія.

Він переконаний, що тепер Тищенко зобов’язаний сплатити штраф за порушення карантину у подвійному розмірі, адже він не просто громадянин України, а ще й народний депутат.

Чек на 595 грн із ресторану "Велюр". Клієнт випив ягідного чаю, "здобреного" 15 грамами лимону. Фото - "Обозреватель"

Нагадаємо, що нардеп володіє елітним київським рестораном «Велюр».

Як вдалося встановити Bihus.info, заклад спокійно працює під час карантину. Впродовж, щонайменше тижня, туди неодноразово навідувалися високопоставлені гості з Верховної Ради, компаній олігархів і відомих бізнесменів та Офісу Президента.

Водночас, сам Тищенко заперечує, що «Велюр» працює, порушуючи карантинні обмеження. Каже, заклад закритий для відвідувачів - його використовують лише як «штаб для особистих зустрічей».

Київський "Велюр" -- ресторан, який начебто "не працює для клієнтів під час карантину"

До слова, ціни в елітному депутатському ресторані більш як вдесятеро вищі, ніж в інших столичних закладах такого типу. До прикладу, тут можна випити ягідного чаю за 580 грн або скуштувати дерунів за  356 грн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень