Завтра у Рівному відкривається «Земний квітковий рай»

У клубному кафе цієї середи відкривається виставка учениці викладача рівненської дитячої художньої школи Іваненка А.Г. – ЛАРИСИ ПОЛЬОХІНОЇ

Лариса Григоріївна Польохіна народилася і навчалася у Рівному.  Вступила на навчання до рівненської дитячої художньої школи, але по стану здоров’я провчилась лише 1 рік. Закінчила Вінницький політехнічний інститут за спеціальністю: радіоінженер. Працювала на Рівненському радіозаводі у бюро систем автоматичного програмування. Одружена, має доньку та онуку, зараз на пенсії.

У 2010 р. почала навчатись у групі дорослих в рівненській дитячій художній школі  у відомого рівненсько художника та педагога, директора  Мартиненка Анатолія Івановича. Навчання було ініційовано міською владою м. Рівне під девізом «Стань Гогеном за 90 днів». Зараз Лариса Григорівна навчається у групі знаного рівненського художника, викладача РДХШ Іваненка Анатолія Григоровича, і дуже вдячна йому та усім викладачам за науку та вміння, здобуті завдяки спілкуванню з ними та їх студіям.

Усі роботи, представлені в експозиції, написані впродовж навчання у дитячій художній школі.

Відкриття виставки: середа, 27 липня, 15.00 год, клубне кафе «Євро-Арт», що на проспекті Миру, 4

Виставка триватиме по 14 серпня 2016 р. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень