Поліція озвучила версії вбивства лікаря

Поліція має кілька версій щодо вбивства лікаря східної медицини, що трапилося у Рівному 23 липня, в суботу. Нагадаємо, про те, що на вулиці Соборній у приватному офісі 65-річного рівнянина у ванній кімнаті виявлено закривавлене тіло власника, близько десятої вечора у суботу до поліції повідомив 43-річний місцевий житель, пацієнт вбитого. Експерти на тілі власника офісу-квартири виявили чотири колоті рани шиї, нанесені кухонним ножем. Як повідомила прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька, серед версій, що їх розглядає слідство, - помста та пограбування:

 

 

- Його було вбито кухонним ножем, він залишився на місці події, знаряддя вбивства правоохоронці вилучили. Правоохоронці поки розглядають кілька версій, дві основні – це помста, адже він лікував алкозалежних хворих, тому, можливо, хтось помстився через неналежне лікування чи з якоїсь іншої причини. Крім того, є ще версія щодо пограбування, оскільки на місці події грошей не було знайдено правоохоронцями під час огляду.

 

Поліцейські проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень