У Рівному відкриють унікальний «Велопарк»  (ФОТО)

Своєрідна закрита «Чаша» з’явиться до Дня міста в районі Гідропарку

У Рівному до Дня міста планують створити єдину в Україні закриту «Чашу» для велосипедистів, скейтерів і роллерів, а також розмістити інші трюкові рампи.

Для цього волонтери наразі впорядковують та облагороджують територію в районі Гідропарку біля річки Устя.

Урочисте відкриття спортивного майданчика та проведення змагань за участю спортсменів з усієї України відбудеться 28 серпня цього року на День міста Рівне.

За словами ініціаторів проекту, кошторис «ВЕЛОПАРКУ» складає трохи більше, ніж 200 тисяч гривень. Кошти планують залучити за рахунок спонсорів та меценатів.

«Кожен із нас може вплинути на розвиток спорту в нашому місті та зробити свій внесок у популяризацію здорового способу життя. Але для цього має розвиватися відповідна інфраструктура – від ігрових майданчиків для маленьких рівнян до спеціалізованих спортивних. Саме тому, група небайдужих людей взялася створити у Рівному розважальний спортивний майданчик для захопливого та веселого проведення часу дітьми, молоддю і активними дорослими людьми на велосипедах, роликах та скейтах», – розповів координатор проекту Микола Железний.

Соціальна ініціатива «ВЕЛОПАРК» відбувається за підтримки ГО «ТАТО-КЛУБ РВ», Спілки Велосипедистів Рівного та небайдужих громадян із усієї України.

Більш детальну інформацію про проект можна отримати на сторінці ініціативи у Фейсбуці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень