Запрограмуйте собі щастя: 10 слів, які притягують успіх

Спробуйте казати їх частіше

Ці слова допоможуть залучити у ваше життя щастя і позбутися обридлих проблем.

Удача

Вона любить, коли її кличуть на ім’я, але вживати це сильне за своїм впливом слово потрібно впевнено і тільки з позитивним настроєм. Ніяких «Удача мені не завадила б …», «От якби мені посміхнулася удача …». Замість цього говорите: «Удача завжди зі мною», «Мені щастить», «Я вірю, що Удача усміхнеться мені сьогодні».

Щастя

Варто щодня казати собі: «Я створена для щастя», «Я обов’язково доб’юся свого щастя». Повторюючи це «чарівне» слово, ви не тільки наблизите мету до себе, але і через деякий час дійсно відчуєте себе щасливою людиною.

Кохання

Здатність любити себе, близьких і навколишній світ – це запорука успіху. Говоріть близьким про свої почуття, не бійтеся зізнатися у своїй любові до світу. Скажіть: «Я люблю цей світ за його красу і можливості, які він постійно відкриває переді мною», «Я люблю життя». І світ обов’язково поспішить відповісти вам взаємністю.

Добробут

Слово складається з двох частин. Якщо переставити початок і кінець цього слова місцями, то вийде «бути добрим». Бажайте добра і процвітання іншим людям і ви почнете отримувати добро від життя і розвернете  удачу обличчям до себе.

Подяка

Фортуна не надто шанує тих, хто хоче лише отримувати, не віддаючи нічого натомість. Тому дякуйте за свої успіхи (вимовляючи саме слово «дякую») близьких і знайомих людей, тих, хто надав вам нехай і несуттєву, але допомогу. Тоді наступного разу удача знову не відмовить вам у своїй прихильності.

Успіх

Щоб всі ваші починання увінчалися успіхом, частіше вимовляйте це слово. Таким чином ви запрограмуєте себе на успіх і досягнете бажаного.

Впевненість

Впевненість – це одне з основних почуттів щасливих людей. Якщо ви дійсно повірите в себе, то Фортуна подарує вам свою прихильність. Часте повторення цього слова допоможе вам відчути впевненість у своїх силах та можливостях.

Довіра

Для того, щоб життєві обставини складалися для вас вдало, потрібно довіряти життю. Перед важливою для вас справою частіше говоріть про довіру: «Я відчуваю довіру стосовно життя. Я знаю і вірю, що обставини складуться в мою користь».

Здоров’я

Ще одна запорука успіху – фізичне і моральне здоров’я. Негативні новини, слова, обговорення захворювань і постійні скарги на самопочуття не тільки притягують проблеми, а й підсвідомо погіршують стан всього організму. А ось слово «здоров’я» в позитивних поєднаннях посприяє тому, що ви завжди будете почувати себе добре. Частіше кажіть: «я здорова», «я вірю в здоров’я і сили мого організму».

Надія

Саме Надія змушує нас зібрати сили в кулак і рухатися вперед навіть в найважчих ситуаціях. Забудьте про фразу «Надія вмирає останньою». Говоріть «Я сподіваюся на краще», «Надія і віра зі мною».

Джерело: То є Львів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень