Доля сама визначила цифру вашого фінансового успіху. Як її дізнатися?

Та який амулет принесе вам щастя

Доля людини тісно пов’язала з датою народження людини. Тож те, у чому людині щаститиме впродовж життя, відомо від самого народження.

Визначити свою долю або долю своєї дитини можна без складних обчислень. Досить лише поглянути на дату народження в форматі дд.мм. рррр, і визначити, яких цифр в ній більше.

Наприклад, якщо людина народилася 09.08.1998, то варто підсумувати всі цифри, до тих пір, поки не вийде просте число від 1 до 9.

 

9+8+1+9+9+9+8= 53, 5+3=8 – число фінансового потенціалу.

1 – це число не дуже вдале для залучення багатства. Втім, одиниця в даті народження – зовсім не вирок. Фінансового успіху досягнуть ті, хто вміє дотримуватися чітких рамок та любить працювати.

Ваш амулет – монетка з одиницею (одна гривня або копійка). А ось купюри номіналом в 1, 10, 100 або 1000 не можна зберігати при собі або вкладати в бізнес. Їх необхідно розмінювати або без зволікання витрачати.

2 – люди з цим числом достатку заробляють гроші легко і невимушено, але накопичувати та витрачати їх розумно не виходить. Знайти фінансовий успіх вони можуть, працюючи з групою однодумців.

Ваш амулет – підкова.  

3 – таким людям ніколи не звалиться на голову багатство. Людина з трійкою в даті народження, як правило, задовольняється тією кількістю грошей, яка у неї є. Та природна товариськість дарує таким людям широке коло товаришів, знайомих і друзів, які ніколи не дозволять залишитися без копійки в кишені.

Ваш амулет – фігурка китайської трилапої жаби, а також різні зображення жаб.

4 – уміння ставити перед собою чіткі цілі й досягати їх робить «четвірочників» практично невразливими перед бідністю.

Ваш амулет – фігурки черепах з натурального каменю або металу. Фінансову удачу також приносять персні та кільця.

5 – гроші приходять і залишаються лише в тому випадку, якщо не боятися ризику, і не вагатися при ухваленні рішень.

Ваш амулет – п'ятикопійчана монетка, яку потрібно зберігати якомога далі від людських очей.

6 – фінансовий успіх – це природний стан речей. Варто лише довіряти своїй інтуїції, яка розвинена саме на грошові питання.

Ваш амулет – синій колір у всьому, що стосується ваших фінансів: гаманці, скарбнички та навіть зображення грошових знаків, в яких переважають відтінки синього.

7 – невдала цифра у фінансовому плані. Щоб прийти до фінансового добробуту і зберегти його, таким людям не можна давати та брати в борг більше, ніж вони готові подарувати комусь.

Ваш амулет – трикутник, вписаний у квадрат.

8 – до таких людей багатство приходить лише в тому випадку, якщо зароблені гроші вони грамотно вкладають в саморозвиток.

Ваш амулет – срібні прикраси: кільця, браслети або ланцюжки.

9 – емоції – найгірші радники в будь-яких фінансових питаннях. «Дев'ятки» рідко стають дуже багатими, проте вони можуть заробити на безбідне існування. Варто лише навчитися зберігати розумний баланс між заробітком і витратами.

Ваш амулет – прикраси з червоної яшми та коралів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень