П'ять жіночих імен, які притягують гроші та багатство

За результатами аналізу списків Forbes

Експерти проаналізували списки багатіїв, як регулярно публікує Forbes, та виділили жіночі імена, володарки яких найчастіше потрапляють у рейтинг.  

Ольга

Нікуди правди діти, але Ольга знає, як витрачати гроші. І як магніт притягувати їх. Парадокс у тому, що чим більше Ольга витрачає, тим більше грошей знову йде до неї в руки.

 Лідія

Цих жінок ніщо не зупинить до шляху до успіху, і дорогою вони добре керують фінансами. Лідії стають успішними як самостійна одиниця, але добре працюють у парі з забезпеченою людиною. Часом їм треба міцний фундамент, щоб далі визначати вектор розвитку на власний розсуд.

 Наталя

Ці жінки наполегливі, стійкі та часом дуже вперті. Наталії – успішні як ніхто! Переважно вони легко розв’язують проблеми та виходять на той рівень доходу, який воліють отримувати.

 Тетяна

Це друга сходинка рейтингу жінок, здатних притягувати гроші. Тетяни вдало керують великим колективом, вміють добре розділяти потоки грошей й загалом керувати бізнесом. Ім'я однозначно заряджене на успіх і гроші.

 Олена

Олена – лідер рейтингу. Найбільше багатійок саме серед Олен. Не поступляться нічим на шляху до свого успіху. Це відповідальні жінки, а тому вони часто працюють керівниками.

Експерти кажуть, що Олена ніколи не буде бідною.

Джерело: GsmInfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень