Як правильно купувати гаманець, щоб у ньому водилися гроші: народні прикмети

Прикмети наших предків про гаманець

Здавна наші пращури вважали, що гроші не будуть водитися у старому або пошарпаному гаманці. Тому народні прикмети радять оновлювати цей аксесуар раз у рік.

Найкращим часом для купівлі гаманця вважали період зростаючого Місяця. Також є прикмети, що купувати новий гаманець краще зранку, або у першій половині дня.

Щоб у гаманці водилися гроші, його потрібнр купувати у середу або четвер, вважали наші пращури.

Щоб обновка принесла достаток та благополуччя, потрібно взяти стільки грошей, скільки коштує сама річ. За прикметами, не можна брати здачу при купівлі гаманця. Особливо це стосувалося копійок.

Новий гаманець три дні нікому не показують, а ховають його подалі від чужих очей. Як вважали наші пращури, чужий погляд може відлякати фінансову удачу.

Найкращим кольором для гаманця пращури вважали червоний або золотистий. Вони вірили, що ці кольори мають здатність притягувати гроші.

Розмір гаманця також має значення, оскільки гроші «не вибачають» поганого ставлення до них і «не люблять», щоб їх згинали. Важливо, щоб в гаманці були окремі відділення для паперових банкнот і копійок.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень