ON-LINE

Заготовка на зиму: заправка для швидкого та ароматного борщу (РЕЦЕПТ)

субота, 24 жовтня 2020

Борщ - улюблена страва всіх українців. Заправку для борщу готують восени, допоки в льохах й на ринках ще залишилися свіжі овочі з городу.

Ви зможете відкрити банку в будь-який час і приготувати смачний ароматний борщ.

Заправка для борщу на зиму

  • Буряк - 2 шт.
  • Томат - 6 шт.
  • Болгарський перець - 2 шт.
  • Морква - 2 шт. 
  • Ріпчаста цибуля - 2 шт.
  • Часник - 3 шт.
  • Кріп - 10 гілочок.
  • Соняшникова олія - 100-150 мл.
  • Оцет ( 9%) - 3 ст. л. 
  • Цукор - 1 ст. л. 
  • Сіль - 1 ст. л. 

 

Моркву і буряк натерти на тертці, часник дрібно порубати, цибулю дрібно нарізати, перець нарізати середнім кубиком. Часник і цибулю покласти в каструлю з товстим дном, тушкувати 4 хвилини, додати моркву і протушкувати ще 3 хвилини, потім покласти перець, буряк. 

Натерти томат на тертці, поки в руках не залишиться шкірка - її можна викинути. Томатну масу влити до решти овочів, додати сіль і цукор і тушкувати 30 хвилин.

Дрібно нарізати до овочів кріп і влити оцет. Тушкувати ще 5 хвилин. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4


КОМЕНТАРІ 0

КОМЕНТУВАТИ

Оголошення

  • Техпаспорт Аudi A6

    Загублений техпаспорт на АudiA6, литовська реєстрація. Прохання повернути за...
  • Загублено ключі

    Знайдено ключі від автомобіля «Рено». Тому, хто загубив, прохання...
  • ДОПОМОГА

    Терміново потрібні кошти на трансплантацію нирки Монтік Мар’яні, 1997 року...
БІЛЬШЕ ОГОЛОШЕНЬ
Ваш навігатор дорогами Рівного