Хрустка маринована капуста «Провансаль» - неперевершений салат за 3 години (РЕЦЕПТ)

Смачне доповнення до страв із м’яса й гарнірів

Це соковитий і пікантний овочевий салат, який можна буде їсти вже через три години після приготування.

Інгредієнти:

  • 1 кг капусти
  • 300 г солодкого перцю
  • 200 г моркви
  • 3 зубчики часнику
  • 100 мл олії
  • 20 мл оцту 9%
  • 50 г цукру
  • 20 г солі
  • 100 мл води

 

Приготування:

Видаляємо качан і натираємо капусту на тертці або просто шинкуємо. Кладемо у глибокий посуд, додаємо цукор і сіль, трохи перетираємо руками.

Чистимо моркву і також натираємо на тертці, тоді додаємо до капусти.

Тонкою соломкою нарізаємо очищений болгарський перець і додаємо до решти овочів. У загальну масу натираємо часник на дрібній тертці.

Вливаємо олію та оцет, перемішуємо. Додаємо теплу воду і знову перемішуємо. Тоді накриваємо тарілкою і придавлюємо вантажем. Залишаємо на 3 години при кімнатній температурі.

Зберігати такий салат потрібно у банці в холодильнику. Термін зберігання – до 10 днів.

Джерело - Ukr.Media

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram.
Viber: 063-734-106-4
Богдана Карц

Богдана Карц

Відкрити плей-лист

Портфель

В центрі Рівного – у критому ринку, загублено портфель з ноутбуком Samsung . Прохання повернути за винагороду. 

У Рівному шукають собаку породи естонський гончак

Згубилася собака мисливської породи естонський гончак. Прохання повернути загубленого улюбленця за винагороду.

Знайдена картка Приватбанку

 Знайдена картка Приватбанку, універсальна. Територія газотрону. Поверну власнику який назве останні чотири цифри. +380975244009 [media=267008]

Більше оголошень