

Наскільки сильною не була б наша віра в майбутнє, їсти хочеться завжди!
Якщо ви ще не встигли створити необхідний запас продуктів тривалого зберігання, дотримуйтесь цих рекомендацій.
Усі знають, що на тлі війни ціни на продовольчі продукти лише зростають. У норму вони прийдуть, очевидно, ще не скоро. Однак харчуватися ми маємо щодня і не по разу, тож повинні зробити якісь хоча б мінімальні запаси.
Відомий підприємець Роберт Кійосакі стверджує, що інвестиція в консервованого тунця набагато розумніша, ніж інвестиція в долари.
Розповідаємо, які запаси консервованих продуктів можна зробити заздалегідь, щоб у разі спорожнілих полиць у магазинах почуватися впевненіше.
Консервована квасоля зручна тим, що її не потрібно вимочувати у воді. А сама по собі квасоля містить багато рослинного білка, що зручно для людей, які не вживають м'ясо.
Ця рослина має корисні вітаміни В, А, D і К та макроелементи. Оливки або маслини можна додавати до рагу, супів, салатів чи просто вживати окремо. Завдяки активним речовинам, які містяться у складі оливок та маслин, можна налагодити травлення, покращити зір і зміцнити кістки.
Все, що росте на землі та на деревах, можна консервувати. Це універсальні продукти, які можна додавати до випічки або ставити на стіл «до чаю». Така солодка консервація наситить організм вуглеводами та іншими корисними речовинами, які є у фруктах та ягодах.
У кабачках міститься безліч мікроелементів, наприклад, заліза, фосфору, натрію, а також велика кількість органічних кислот і вітамінів В і С. Її можна застосовувати як соус або гарнір, намазувати на хліб і навіть маринувати в ній м'ясо.
Вони вважаються чудовим джерелом білка, незамінних жирних кислот Омега-3, вітамінів D, групи B, особливо В12, а також мікроелементів – фосфору, кальцію, цинку, селену тощо. Вони можуть зберігатись довго і не обов'язково в холодильнику.
Її часто беруть у походи, щоб намазувати їй хліб та варити каші й супи. Вона не потребує зберігання у холодильнику. М'ясна тушкованка – досить ситний продукт, на основі якого можна готувати багато смачних страв.
Цей продукт може зберігатися тривалий час, а використовувати згущене молоко можна в різних цілях - як солодощі «до чаю» чи інгредієнт для випічки. Також на його основі можна зробити каші та інші страви. У згущеному молоці міститься магній, фосфор, калій, кальцій, натрій, фтор і вітамін А, а при термічній обробці деякі її властивості навіть посилюються.
Рідину, в якій знаходяться овочі, можна застосовувати як основу для супів, а сам вміст банки додавати до інших страв або салатів. Консервована кукурудза містить вітаміни групи В, Е, К, РР та вітамін С. Консервований горох містить багато калію, фосфору, заліза та вітаміну В1.
Джерело: МЕТА
Радіо Трек: НОВИНИ
Стосується тих, хто має вдома такі долари: Нацбанк попередив про обмін валюти
Квіти вдів і безшлюбності: які рослини в жодному разі не можна тримати вдома дівчатам?
Не у західних областях: ви здивуєтеся, де найзапекліша боротьба за українську мову
Не та за кого себе видає: який факт приховує Тіна Кароль вже 22 роки
Навіщо щодня «солити» воду в унітазі: хитрість, перевірена поколіннями
Набір для виживання: продукти, які варто мати під рукою
Морська, йодована та екстра: чи можна робити консервацію з такою сіллю
На Рівненщині знову зареєстрували ботулізм: 25-річній дівчині треба спеціальний укол
Консерви можуть бути шкідливими: як визначити, які їсти не варто
Як зробити тушковану капусту ідеальною: один інгредієнт змінить все (РЕЦЕПТ)
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415