Закони Енергії. Вплив психосоматики на наше життя (ФОТО)

Докази та документи

Людське тіло потрібно лікувати не тільки медикаментозно, а й духовно. Феномен нашого героя публікації – дипломованого психолога, засновника авторського курсу «Знайди своє  призначення», засновника авторського онлайн-проєкту Crystal Energy, коуча — в тому, що він осягає найзагадковіші сторони людської душі. Його дар віщування часто називають «даром богів».

 Як розповів біорезонансний терапевт Олександр Жарков — кожна Душа перед втіленням прописує свою долю напрацювання певного досвіду. А головне призначення Олександра – допомогти вам розібратися з життєвими завданнями. Сьогодні ми розбираємося з питаннями, котрі хвилюють абсолютно кожну людину.

- Почнімо з того, що ж таке психосоматика?

- Психосома́тика (грец. Ψυχή — душа і грец. σῶμα — тіло) - напрям у медицині (психосоматична медицина) та психології, що займається вивченням впливу психологічних (переважно психогенних) факторів на виникнення і подальшу динаміку соматичних (тілесних) захворювань. Згідно з основним постулатом цієї науки, основою є реакція на емоційне переживання, що супроводжується функціональними змінами і патологічними порушеннями в органах. Відповідна схильність може впливати на вибір органу або системи, що пошкоджуються.

- Олександре, психосоматика має вплив на наше життя?

- Звісно. Я, як автор курсу з психосоматики і як досвідчений психосоматолог можу сказати: мислення формує нашу реальність. Будь-які проблеми йдуть із голови. Уявіть лампочку (це Святий Дух), лампочка світить на фару (це душа) з'являється фізичне світло, те, що ми генеруємо в нашій свідомості. Уявіть на стіні велику чорну пляму — це наші проблеми, захворювання. І ось ми починаємо лікування, п'ємо пігулки. Але нічого не виходить, поки ми не почистимо те, що у нас є на фарі, тобто, у нашій душі. Потрібно очищати душу і вдосконалювати дух. Таким чином ми наближаємось до Творця.

- Як працює психосоматика?

- Наше життя зумовлене на проходження певних уроків, котрі надіслані долею. Оскільки ми проходимо долю, ми її можемо як продовжити, так і скоротити.

- Олександре, ви стверджуєте, що бачите внутрішні органи будь-якої людини та можете назвати її захворювання. Як у вас виникла така особливість?

- Я сам у собі її розвинув. Це кожен може. Але це величезний пласт систематичної праці. Я працюю з тонкими тілами вже понад 10 років і допоміг більш ніж 7,5 тисячі людей, до того ж є випадки лікування онкології.

Головним своїм досягненням вважаю народження дітей у жінок, які до цього не могли народити та завагітніти, і таких вже понад 50 осіб!

- Неймовірно. Як це відбувається?

- Це як радіостанція. Ми ж не бачимо радіохвиль, але чуємо музику, яка лине з нашого радіоприймача. І електромагнітне поле мобільного телефону ми не бачимо теж, хоча безглуздо заперечувати його існування. Так і з системою індивіда, якщо дивитися всіма органами почутті. Все це відбувається тому, що можна дивитися всіма органами почуттів, а не лише зором.

- Розкажіть, як ви бачите внутрішні органи?

- Я бачу органи, можу бачити енергію. Це всі можуть у собі розвинути. Але люди надто механічно зациклені на роботі, кар'єрі, на відносинах. Тому у вас немає часу та вільної енергії на споглядання. Це як у комп'ютері запущено I 000 програм. Так само і ваш мозок завантажений на 100 % цією інформацією.

- Поговорімо про онкологічні захворювання. Звідки та чому з'являється рак?

- Рак – це сума дев'яти стресів (злість, образа, апатія, депресія, хвороба, переживання, гнів, ненависть, неприйняття). Будь-яка онкологія – це низькі вібрації. Вони формують кисле середовище організму (це грибок, магній не кристалізується і виникає його дефіцит). Наше фізичне тіло – це лише 7% тонких тіл. Є ще ефірне, астральне, ментальне, каузальне, будхічне й атмічне тіла. Де тіла людини вбудовані одне в інше.

Наші клітини є такі самі в тонких тілах. І тому якщо є проблема, то вона є спочатку тонким планом і тільки потім фізичним. Негативні думки мають низькі вібрації. Вони пробивають наше емоційне поле, потім вони проходять через інші астральні тіла, доходять до фізичного, імунітет не справляється, кристалізується магній в нервовій системі, з'являється гормон кортизол, який відповідає за стрес, старіння, за вмирання.

Ну й автоматично у нас імунітет слабшає, а при слабкому імунітеті - ласкаво просимо стафілококи, бактерії, мікроби тощо.

 

Тому, якщо ви постійно перебуваєте в поганому емоційному стані, у вас немає фізичного та ментального імунітету.

- Чи можна зцілити людину, яка цього не хоче?

- Є закон зцілення: якщо людина не хоче, то це розцінюється як порушення свободи хвиль. Може вона взагалі не готова, і зараз у неї інші завдання. Можливо, душа тієї людини готова вибрати наступний шлях, а ми її своїм егоїзмом утримуємо. Ми хочемо, щоб та, конкретна людина, жила довго та щасливо, а в неї, навпаки —  інші цілі та цінності. Потрібно завжди поважати вибір іншої людини, незалежно від того, подобається це нам чи ні.

- А що робити нам із захворюваннями? Ми не говоримо зараз про онкологічні хвороби...

- Насамперед — очищатися. Потім важливо жити в правильних біоритмах, дотримуватися режиму дня, води, їжі. Перше, що я завжди рекомендую – це замінити воду. Вона має бути чистою та структурованою.

Ми складаємося з води. Вода в організмі замінюється 50 днів, кров оновлюється 90 днів. Замініть свою воду на правильну — і 80 % захворювань можуть піти самі собою за рік.

- Як відбувається очищення?

- Технік багато. Наприклад, фізичному тілу допомагає очиститися робота з травами та голодування, також структурована вода. Генетику, що з родом, необхідно очищати молитовними, звуковими, світловими практиками та інші техніками. Подивіться у моїх електронних книгах «12 законів карми».

Далі потрібно працювати зі свідомістю.

Важливо також очистити свій будинок від низькочастотних енергій, тому що вони нікуди не діваються. Ці матерії залишаються у вашому просторі та постійно впливають на вас.

 

Проблема багатьох духовних майстрів у тому, що вони на своїй території накачують людину енергією, а коли вона приходить додому, її вистачає приблизно на добу.

 

Бо в житловому просторі клієнта можуть бути польові паразити чи негативна енергетика.

- Як звільнення від важких енергій позначається на сферах нашого життя?

- Ви перестаєте спілкуватися з токсичними вам людьми, робити дурниці, купувати непотрібні речі, бувати в місцях, які вам не потрібні, та почнете приділяти час тільки тому, що вам подобається. Нині це може здатися справжнім маренням, тому що спрацюють програми его. З'являється сумнів, мовляв, це не вийде. Або друзі почнуть говорити «Ти не зможеш». Пам'ятайте, що це у них може не вийде, а у вас вийде.

- Олександре, я знаю, що ви дуже багато робите як волонтер. З перших днів війни об’єднали волонтерів з України та з багатьох країн з-за кордону, маєте подяки від Офісу Президента

- Волонтерство - це стан душі... Це тяжка спільна праця. Багато українців зараз роблять все можливе задля нашої спільної Перемоги. Я вдячний всім нашим волонтерам, патріотам, небайдужим благодійникам з-за кордону за надпотужну підтримку українців.

Благодійники збирають все необхідне для надання медичної гуманітарної допомоги на передовій в бойових умовах, у військові частини, у постраждалі та прифронтові міста.

Допомогу важко оцінити, оскільки це дійсно якісні та необхідні речі – найнеобхідніші ліки, турнікети, бандажі, системи для лікування ран. Також формуються та передаються продуктові пакети, медичні аптечки для нужденних.

- Дайте рекомендацію тим, хто шукає своє призначення у житті.

- Моя рекомендація дуже проста — жити й радіти через любов і усвідомленість, перебуваючи в совісті. Якщо ми живемо по совісті, ми маємо внутрішнє посилання душі. Ми не маємо боротися самі з собою. Ми повинні жити та радіти, отримувати певні уроки. Важливо розвиватися, постійно впізнавати щось нове, змінюватись.

Якщо ми відхиляємося від цього шляху, ми включаємо апатію, депресію. Включається самозахист від своїх помилок, і ми віддаляємось від свого призначення. Якщо ми можемо радіти та жити в радості, то ми примножуємо енергію світла.

Кожна людина має три призначення — продовження нового життя, бути фахівцем у якійсь справі, і пізнання духовного.

 

Якщо ви шукаєте, ви знайдете. Я бажаю кожному знайти своє призначення і вийти на істинний шлях.

Якщо залишились питання, то можете написати або зателефонувати мені на Telegram, WhatsApp або Viber: +38 093 613 82 98. Або знайти мене в соцмережах:  instagram - @alexanderzharkov, facebook - KakPodnyatZhiznennuyuEnergiy, telegram - t.me/crystalenergy, та можете зайти на мій сайт www.younew.com.ua                          

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень