5 хвилин на японське оздоровлення

Кожен пальчик на руці відповідає за внутрішній орган

Кожен палець на руці відповідає за здоров’я конкретного внутрішнього органу, каже японське мистецтво лікування Джин Шин Джитсу.

Подейкують, що освоїти практику самомасажу пальців рук не складно, а присвячувати таким маніпуляціям достатньо й 5 хвилин на день.

Достатньо взяти однією рукою іншу – і потрібний пальчик стиснути на 5 хвилин. Водночас необхідно зберігати рівне дихання, а по закінченню відведеного часу - помасажувати всі пальці.

Великий палець  «відповідає» за тривожні стани, його органи — це селезінка і шлунок. Цей палець треба масажувати у разі частого головного болю, дерматологічних проблеми, болю у шлунку.

Вказівний палець «відповідає» за невпевненість, страх, розчарування, він проєктований на сечовий міхур і нирки. Цей палець масажують у разі дисфункції травлення, виникненні болю в спині, м’язах.

Середній палець «відповідає» за гнів і дратівливість, він проєктований на жовчний міхур і печінку. Цей палець допоможе позбутися мігрені, менструального болю, хронічної втоми, патології кровопостачання.

Безіменний палець «відповідає» за страх, печаль, інші негативні емоції, він проєктований на кишківник і легені. Симптоматика, при якій працюють з цим пальцем: астматичні прояви, дерматологічні захворювання, дисфункції органів дихальної системи та травлення.

Мізинець «відповідає» за відсутність впевненості в собі, нервозність, тривожність, він проєктований на тонкий кишківник і серце. Працювати з пальцем можна для профілактики проблем серцево-судинної системи, патології кісткової тканини, або щоб здолати біль у горлі.

Пальці й долоні можуть багато розповісти про стан здоров’я. Наприклад, якщо німіють мізинці, це може вказувати на проблеми серцево-судинної системи. Коли німіють великі пальці, можливо, є проблеми з органами дихальної системи. Збої у травній системі чи проблеми з печінкою можуть проявитися почервонінням кінчиків пальців.

Якщо суглоби працюють неналежним чином, то й це може вказувати на дисфункції жовчного міхура і печінки. Коли суглоби видають хрускіт, це свідчить про дефіцит кальцію в організмі.

За матеріалами ТуткаТамка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень