Гінеколог «лікував» пацієнток «цілющим сексом» від всіх хвороб (ФОТО 18+)

«Я врятував багатьох жінок від раку. Усі, з ким я мав стосунки, позбувалися небезпеки» (с)

В Італії 60-річний лікар-гінеколог обіцяв своїм пацієнткам, що вони вилікуються від вірусу папіломи людини завдяки сексу з ним. Про це повідомляє «Дивогляд» із посиланням на Daily Mail.

У місті Барі журналісти провели розслідування лікарської діяльності чоловіка на ім'я Джованні Міньєлло, також відомого як «Чарівна флейта2. Це прізвисько він отримав від своєї пацієнтки Анни-Марії.

Остання одного разу вирушила до гінеколога на консультацію, бо їй не вдавалося завагітніти. Після огляду лікар сказав, що виявив ознаки ВПЛ, незважаючи на негативний тест мазка. Після цього він запропонував оригінальний метод «вирішення» проблеми.

Я врятував багатьох жінок від раку. Усі ті, з ким я мав стосунки, позбувалися небезпеки, – сказав він.

Журналісти вирішили перевірити цей метод і підіслали до нього акторку, яка вдавала хвору. Міньєлло виявив у неї на шийці матки «білі плями», що сигналізують про наявність ВПЛ. Їй він теж запропонував зайнятися із ним сексом для профілактики онкології. Акторка погодилася та вони домовилися про зустріч у готелі.

На місці гінеколог сказав, що «хвора» після сексу позбудеться вірусу, але для максимальної користі від його антитіл доведеться провести статевий акт без презерватива. За цим спостерігали журналісти, які перервали «лікування». У підсумку було встановлено, що так Міньєлло вчинив із 15 жінками.

Координаторка Центру боротьби з насильством у Барі Маріка Массарі стверджує, що жертв може бути більше, але не кожна із них готова про це розповісти. Сам Міньєлло передав через адвоката, що його дії були результативними, а також він ніколи не примушував пацієнток до сексу, бо ті самі погоджувалися. Правоохоронці вже розслідують цю справу та встановлюють усі обставини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень