Захист від раку, високого цукру та застуди: допоможе одна група продуктів

У цих продуктах багато корисних речовин

Речовина, яка здатна захистити від раку, називається сульфорафан. З надлишком вона міститься в хрестоцвітих — броколі, брюссельській та білокачанній капусті.

У броколі її найбільше —  на 100 грамів продукту 7 добових доз. Найменше сульфорафану в білокачанній капусті, але все одно достатньо - на 100 г продукту 2 добові дози.

Речовина показує високу ефективність у захисті від раку грудей. Сульфорафан не дає клітинам пухлини розмножуватися.

Ця ж речовина допомагає захищатись від підвищеного рівня цукру крові. Цукор буквально спалює судини, у тому числі у сітківці ока. 

Сітківка – нервова тканина. Настає її дегенерація, дистрофія і зір різко погіршується. Причому він не повертається.

Крім того, сульфорафан допомагає вбивати патогени. Причому позитивний ефект має навіть варена капуста. Якщо доповнити її насінням гірчиці, то гине широкий спектр бактерій, а значить людина отримує хороший захист від сезонних застуд.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень