Капуста по-новому рецепту у рукаві: не треба ні смажити, ні тушкувати
Оригінальний спосіб приготування гарніру з капусти
Білокачанну капусту можна не лише тушкувати. Пропонуємо оригінальний і простий спосіб приготування капусти. Все, що потрібно зробити — нарізати капусту та овочі та перекласти інгредієнти в пакет для запікання. Елементарний спосіб приготування дозволить отримати смачний, ароматний та соковитий овочевий гарнір без зайвої мороки.
Інгредієнти:
- капуста — 800 г;
- цибуля — 2 шт;
- перець — 1 шт;
- морква — 2 шт;
- печериці — 300 г;
- рослинна олія — 50 мл + для смаження;
- сіль, перець — на смак.
До нарізаної соломки капусти додайте столову ложку солі. Декілька хвилин помніть капусту руками, щоб вона пустила сік.
Додайте до капусти подрібнені цибулю, моркву, болгарський перець та олію і добре перемішайте овочі. Перекладіть овочі в пакет для запікання, зверху викладіть смажені гриби.
Зав'яжіть пакет для запікання та за допомогою голки зробіть у ньому кілька отворів. Готуйте капусту з овочами у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
Страва виходить дуже смачною та ароматною.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ