Загинув у день свого 18-річчя: У Тернопільській області юнак розбився на мотоциклі (ФОТО)

Він не одягнув шолом, який був пристебнутий на мототранспорті

У четвер, 12 серпня, у Тернопільській області стались дві моторошні ДТП. Внаслідок аварій загинув 18-річний мотоцикліст, а 7-річний хлопчик потрапив до реанімації. Про це повідомила пресслужба поліції Тернопільщини.

Близько 2:20 на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію від фельдшера екстреної медичної допомоги.

 

Лікар сказав, що між селами Кутянка та Андрушівка Кременецького району водій мотоциклу потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, мотоцикліст на повороті не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Від отриманих травм юнак загинув у день свого вісімнадцятиріччя.

Поліцейські кажуть, що на момент автопригоди хлопець був тверезим, але не одягнув шолом, який був пристебнутий на мототранспорті.

В ще одній ДТП постраждала малолітня дитина. У реанімацію в важкому стані бригада швидкої госпіталізувала семирічного жителя Теребовлянського району.

Хлопчик разом з братом грався м'ячем і в якийсь момент вийшов на проїжджу частину дороги.

В цей час поруч проїжджав мотоцикліст, який не встиг загальмувати та зачепив багажником малолітнього. Дитину госпіталізували. Стан хлопчика - важкий.

У водія відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Обидві автопригоди внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно ст. 286 Кримінального кодексу. Триває слідство.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень