3-річна дівчинка стала круглою сиротою в свій день народження, бо мама знайшла собі пару в Німеччині? (ФОТО)

«Її ховали у закритій труні, бо від побоїв була синьою»: Деталі трагедії на Тернопільщині

В містечку Теребовля на Тернопільщині чоловік вбив свою 28-річну дружину, яка перед тим приїхала з Німеччини, а потім підірвав себе. За словами знайомих загиблих, подружжя було у процесі розлучення і в сім'ї часто виникали конфлікти, пише OBOZREVATEL. Без батьків залишилась 3-річна дівчинка.

Вбита 28-річна Ганна Яненко за фахом була медсестрою, останні роки працювала в Німеччині. Туди планувала забрати доньку. Але її 39-річний чоловік Роман Шманько довго не давав згоди й не підписував документи. У пари виникали конфлікти.  

За словами знайомих, чоловік вдарив дружину праскою по голові, а потім задушив дротом від нього.

«Те, що Роман не планував вбивати Аню, це точно. Але що в них там сталося і чому так сталося, тепер знають тільки вони удвох», – говорить знайома родини.

Між Романом та Анною була різниця 11 років. Анна багато часу проводила за кордоном. Її донька називала мамою сестру Романа

Ганна незабаром після народження дитини виїхала на роботу до Німеччини, тому чоловіку довелось залишитись з  маленькою дитиною. Виховувати доньку йому допомагала рідна сестра.

«Її дівчинка навіть називала мамою. Потім кілька разів Рома з донькою їздили до Ані в Німеччину. І ось тепер вона вирішила офіційно забрати туди дочку», – розповідає знайома.

Анна бачила свою доньку лише іноді. Вихованням дівчинки займався Роман та його сестра, яка зараз хоче оформити над дівчинкою опікунство, але не факт, що їй це дозволять

За словами знайомих, Ганна отримала дозвіл на роботу в Німеччині саме тоді, коли вже мала народжувати доньку.

«Тому вони з Ромою вирішили, що вона поїде туди, влаштується, а потім забере і їх», – говорить подруга загиблої.

Весь цей час, що Ганна перебувала за кордоном, вона надсилала частину грошей чоловікові з донькою. Але й сім'я чоловіка також допомагала йому виховувати дитину. За словами знайомих, хлопець був із заможної родини.

Однак, як розповідає подруга Ганни, Роман частенько піднімав на дружину руку. 

«Вона з'являлася з синцями. Навіть у Німеччині, коли він туди до неї приїжджав, він і там її бив. Тому вона й вирішила з ним розлучитися», – вважає дівчина.

Ганна Яненко була таки красунею. На фото вона, вочевидь, під час перебування в Німеччині

Водночас один із друзів чоловіка розповідає, що в Німеччині Роман нібито застав Ганну з іншим чоловіком.

«Вона була в машині з ним. Той ледве вижив після цього. Роман змушений був виїхати з Німеччини. Насправді він був не проти того, щоб донька жила в Німеччині", – говорить приятель Романа.

 

Чоловік додає, що не виправдовує того, що Роман убив дружину, залишив сиротою свою дочку. Але сама трагедія почалася кілька місяців тому, ще в Німеччині.

Люди, які знали Ганну Яненко, називають її "ангелом"

Недавно подружжя начебто домовилось, що Ганна забере доньку до Німеччини. 

«Аня прилетіла з Німеччини, а Роман повернувся з Польщі. Рома замовив столик у ресторані, щоб відзначити день народження дочки, їй виповнювалося 3 рочки.

 

Те, що про нього говорять, що нібито він ніде не працював, це неправда. Так склалося, що Роман сидів із маленькою донькою», - розповідає знайома родини.

Медсестра Ганна Яненко

Але 19 травня сталось непоправне.

Як повідомляється,

Незадовго до трагічної розв'язки Роман зателефонував до своєї сестри та попросив забрати з дому його малолітню доньку. Коли ж сестра прийшла до будинку свого брата, то виявила мертвою 28-річну Ганну.

 

Недалеко від будинку вже поліцейські знайшли мертвим 39-річного чоловіка загиблої. За попередніми даними, Роман вчинив самогубство, підірвавши себе вибуховим пристроєм.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень