«Забираю свої слова, наші домовленості анульовані», - Хомко не дозволить повернутися торговцям із Шевченка

Через пікет, який вони влаштували під стінами міської ради

Торгові місця на вул. Шевченка

Торговці з вулиці Шевченка втратили можливість повернутися на свої місця. Про це сьогодні заявив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Каже, мав із ними домовленість, однак раз вони пікетують міську раду, то попередня угода – анульовується:

Міський голова Володимир Хомко

Що стосується торговців із Шевченка, які сьогодні пікетували під стінами міської ради, то в мене з ними була певна домовленість – вигідна для них самих. А раз вони прийшли сюди з плакатами, то я вважаю, що наші домовленості анульовані і я звільнений від тих зобов’язань, які на себе взяв. З ними ніби було все вирішено і вони були задоволені, раз – ні, то я тоді теж свої слова забираю.

 

Домовленість була такою: як тільки завершиться карантин, я їм дам час доторгувати там – до завершення терміну оренди (лютий 2021 року) і після того ми робимо вулицю проїжджою. Якщо ні, то відразу за це беремося, якщо рівняни цього захочуть.

Водночас долю торговців із вул. Базарної вирішуватимуть рівняни.

Торгові місця на вул. Базарній

Саме від їхньої думки залежатиме, чи зможуть на тротуарах біля центрального ринку й надалі торгувати взуттям та м’якими іграшками:

Проведемо соцопитування і побачимо, що з цього приводу думають рівняни. Якщо більшість рівнян скаже, що готові терпіти торгівлю на тортуарах, то після завершення карантину ми дозволимо там торгувати. Якщо ні, то нехай забудуть про це торгове місце.

Нагадаємо, що сьогодні у Рівному відбулася сесія міської ради. На засідання прийшли десятки торговців з вул. Шевченка, Базарної та Пересопницької. Їх представник зауважив, що на вулиці Шевченка, зокрема, торгують підприємці, які щомісяця сплачують оренду і податки, тож це – аж ніяк не стихійна торгівля.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень