«Забудовнику, який не завершив багатоповерхівки, продовжують давати землю у Рівному»

З такою скаргою прийшли на сесію міськради люди, які купили квартири у кількох житлових комплексах міста

Це житлові комплекси «Шоколад», «Ріверсайд», «Erste hous» і «Флагман». Один з чоловіків, який купив квартиру у ЖК «Шоколад», вчитель Микола міськради розповів:

Наш будинок не будують. Тобто забудовник взяв гроші і зараз шукає будь-які способи і  методи, аби його не добудувати.

 

Розташований цей будинок на землі, яку виділяли, наскільки мені відомо, Антонюку (Святославу – Ред). Тобто на сесії міськради, я так розумію, виділяли. І йому надалі продовжують надавати земельні ділянки, коли у нас в місті є недобудови.

Міський голова Рівного Володимир Хомко пояснив, що не може вплинути на забудовника

Я свої дії вчиняю в межах законодавства. Битися з ним не буду.

 

У цих будинках є різний ступінь мого впливу. Наприклад, на «Шоколад» ми маємо більший вплив, а на «Erste» ми взагалі впливу не маємо. Тому що це викуплений цілий майновий комплекс не в міста, а у Фонду держмайна чи в кого.

 

Я землю не виділяю у місті. А робимо це з депутатами на сесії. Я не пам’ятаю, щоб Антонюку найближчим часом виділяли землю, принаймні, в останній рік.

Щодо «Ріверсайду», то міський голова нагадав, що всі депутати були проти цього будівництва:

Але прийшла така ж група людей, як ви, і слізно просила дати забудовнику землю. Ви вляпалися з власної причини. Ви ж мене не питали, де купувати житло. А шукали, де дешевше.

 

Якби ви найняли грамотного юриста і діяли через суд, то, може, добилися б чогось. А ми не допоможемо і навіть президент не допоможе. Винятково в судах можна щось добитися або діяти через силові структури.

Популярно пояснити, що не за адресою обмануті рівняни звертаються, спробував і депутат Анатолій Чугуєвець.

Треба якось правильно донести інформацію до мешканців міста. Бо не вперше з таким до нас приходять. Треба, щоб преса це зробила.

 

Як це виглядає? Людина пішла на базар, купила зіпсовану сметану, тобто виявилося, що підприємець на базарі її обманув. І приходить до нас: допоможіть. Ми можемо створити депутатську комісію. Але який вона має вплив на підприємця, який обманув? Але зі сметаною ніхто до нас не прийде, а з квартирою йдуть. Треба наголосити людям, щоб самі перевіряли, куди вкладають кошти.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень