У Рівному назвали ім'я чиновника, який нібито підробив документи забудовнику

Начальник рівненського УКБ – на роботі, під особистим зобов'язанням 

У Рівному на зловживанні службовим становищем викрили керівника одного зі структурних підрозділів міськвиконкому.

Місцева прокуратура інформує, що чиновнику оголосили підозру у вчиненні службового підроблення та зловживанні службовим становищем. Це, за інформацією прокуратури, спричинило тяжкі наслідки:

- Встановлено, що ця службова особа, діючи умисно, склала свідомо неправдивий офіційний документ — акт готовності об’єкта будівництва до експлуатації із внесенням до нього свідомо неправдивих відомостей про сплату в повному обсязі суб’єктом господарювання коштів пайової участі у розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту, відповідно до укладеного договору.

ТРК «Рівне 1» поінформувала, що у підробці документів підозрюють начальника Управління капітального будівництва м. Рівне Сергія Кушніра.

Підроблений документ держслужбовець подав до Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

На підставі цього документа в експлуатацію ввели житловий будинок, власник якого не сплатив пайову участь у понад 0,5 млн грн.

На період розслідування справи суд постановив обрати підозрюваному запобіжний захід – особисте зобов’язання.

«Рівне 1» повідомляє, що Сергій Кушнір продовжує виконувати свої службові обов'язки і перебуває на робочому місці.

- Скажу лише: забудовник сплатив пайову участь. Там нема зазначених втрат, - прокоментував журналістам цей випадок Сергій Кушнір.

Якщо вину керівника буде доведено, санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень