Заберіть їх з очей: 5 речей на кухні, які змушують вас їсти більше

Є речі, які здатні розпалювати апетит

Як розповіли дієтологи, посуд, колірні рішення в інтер'єрі і навіть предмети меблів здатні не на жарт розпалювати апетит, змушуючи нас їсти більше, довше і частіше. Фахівці склали перелік речей, через які у вас можуть бути проблеми.

Великі столи і щільні скатертини

Навіть текстиль може викликати ілюзію, що порція їжі, яку ми їмо, менша, ніж в реальності. Це може призвести до переїдання. Загалом, використовуйте менші столи та легкі скатертини.

Яскраві стіни та меблі

Яскраві кольори на стінах і кухонних меблях можуть стимулювати апетит і збільшувати бажання їсти. Спробуйте використовувати більш спокійну та нейтральну палітру на стінах, меблях та аксесуарах. Непогано підійдуть сірий, білий або бежевий кольори.

Занадто м'які стільці і дивани

Зручність і м'якість можуть спонукати вас довше залишатися за столом і в кінцевому підсумку їсти більше. Тож замініть м'які стільці та дивани на більш жорсткі.

Великі тарілки, чаші та склянки

Дослідження показали, що люди, які їдять з великих тарілок, вживають більше їжі, ніж ті, хто їсть з невеликих. Психологічно велика тарілка створює ілюзію, що порція їжі менша, ніж насправді. Використовуйте менший посуд та прилади.

Телевізор або комп'ютер

Якщо на вашій кухні є телевізор, то є великий ризик переїсти. Річ у тім, що серіали дуже добре відволікають від їжі. Зрештою ви навіть не помітите, як з'їсте зайвого.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень