За вбивство двом рівнянам загрожує довічне ув’язнення (ФОТО)

Зловмисникам, які у Рівному побили до смерті 29-річного рівнянина, оголошено про підозру в скоєнні умисного вбивства. Нині вони перебувають під вартою.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Усе розпочалося із конфлікту, який виник посеред ночі у дворі однієї із багатоповерхівок Рівного. Двом 31-річним рівнянам виявилася підозрілою поведінка чоловіка поблизу припаркованих у дворі авто. З’ясувати, що він там робить, вирішили силою. Завдавши 29-річному рівнянину численні тілесні ушкодження, вони вкинули його до багажника автомобіля «VOLVO S40» і поїхали до відлюдної території за місто. На вулиці Присадибній села Велика Омеляна поблизу колишньої ферми почали добивати вже безпорадного чоловіка. Коли той втратив свідомість, повернулися додому. Нанесені тілесні ушкодження виявилися несумісними з життям.

 

Відповідно до висновку судмедекспертизи, смерть 29-річного рівнянина настала внаслідок черепно-мозкової травми, закритої травми грудей, множинних переломів ребер, розривів внутрішніх органів і спричиненої цим кровотечі», – зазначають правоохоронці.

Зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні умисного вбивства за попередньою змовою групою осіб та обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Відповідно до санкції статті їм загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Як з’ясувалося, обоє підозрюваних – раніше судимі за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків, незаконним зберіганням зброї, та за грабіж. Досудове розслідування триває. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень