У Рівному вимикають опалення і гарячу воду

Сьогодні у Рівному вирішили завершити опалювальний сезон через різке підвищення температури повітря.

Про це заявив міський голова Володимир Хомко. За його словами, Рівне – одне з небагатьох міст, де опалення для населення не вимкнули ще з початку місяця:

– Сьогодні ми припинимо опалювати квартири рівнян, бо якщо ви подивитеся прогноз, починаючи з сьогоднішнього дня температура різко піднімається не лише по Україні, а й по всій європейській частині. Всі міста припинили постачати тепло ще з першого числа. ми, Київ, декілька міст буквально залишилось, всі інші зупинили. Просто я подивився прогноз, що ще два дні буде прохолодно і ми вирішили підігрівати помешкання рівнян.

Додамо, що цю інформацію підвередив і директор ТОВ «Рівнетеплоенерго» Степан Коропецький. Він також зазначив, що із завершенням опалювального сезону рівнянам також припинять централізоване гаряче водопостачання. А от чи матимуть містяни гарячу воду протягом міжопалювального періоду, залежатиме від ціни на газ, сказав Коропецький.

Зауважимо, що офіційне розпорядження про завершення опалювального сезону міський голова Рівного Володимир Хомко поки не підписав.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень