За нехтування безпекою підлеглих на Рівненщині покарали десяток підприємців

Оштрафували ФОПів, які займаються обробкою природного каменю

Перевірки держінспектори обласного управління Держпраці проводили у вересні-жовтні. Вони відстежували дотримання вимог охорони праці та промислової безпеки у частині ведення робіт та експлуатації машин, механізмів і устаткування з обробки природного каменю.

Особливу увагу звертали на проєктну і технічну документацію, наявність дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин, механізмів і устаткування підвищеної небезпеки.

У 10-ти підприємців інспектори виявили низку порушень (ФОПи - ред.):

Мірко В.В., Журавель В.Р., Стасюк В.О., Шершун А.Л., Мельник А.А., Кравчук Ю.А., Глущик В.С., Полюхович А.І., Токар Р.О., Шлеюк С.А.

Найпоширенішими стали саме відсутність необхідних дозвільних документів на виконання робіт та експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки, ігнорування підприємцями обов’язкового періодичного навчання і перевірки знань, непроведення спеціальних навчань для персоналу, допуск до роботи працівників, які не мають відповідної кваліфікації, а також експлуатація кранів, що не пройшли періодичних технічних оглядів та експертних обстежень у зв’язку з закінченням розрахункового строку експлуатації.

Крім того, часто на підприємствах допускали до роботи працівників, які не пройшли медичних оглядів, а ще – використовували устаткування для обробки природного каменю без інструкцій заводів-виробників.

За результатами перевірок цих роботодавців оштрафували.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень