У Рівному горить сміттєзвалище: пожежу ліквідовують надзвичайники

У ДСНС кажуть, що ситуація контрольована

Ввечері 7 травня рівнян налякав сморід: щось горіло за містом. Зясувалось, що займання сталось на сміттєзвалищі. 

Керівник прес-служби у ГУ ДСНС України в Рівненській області Дмитро Мельник підтвердив, що така пожежа була, але з її ліквідацією впорались працівники полігону. Надзвичайники виїжджали на виклик, але на місці події переконались у тому, що вогонь погасили.

Там вже кілька годин працює техніка КАТП-1728. Комунальне підпримєтсво, на балансі якого перебуває полігон, швидко відреагувало. Наші два автомобілі виїхали їм на допомогу. Передбачається, що за кілька годин пожежу вдасться ліквідувати повністю. Тим більше, погода цьому сприяє. Серйозної загрози сьогоднішнє загоряння відходів для рівнян не несе, адже масштаби невеликі. Втім, внаслідок горіння сміття відчувається неприємний запах, – зазначив Дмитро Мельник.

За словами Мельника, на полігоні часто тліють відходи, як наслідок - загоряється сміття.

Як відомо, на полігоні захоронюється велика кількість побутових відходів, скла, матеріалів, які легко загоряються, там відбуваються самозаймання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень