На Рівненщині ледь не загорілась цистерна з бензином

Та дизельним паливом

На Рівненщині ледь не загорілася цистерна DAF, яка перевозила бензин і дизельне пальне. Інцидент стався на трасі Київ-Чоп поблизу села Гранівка, Радивилівського району. Пожежа виникла через несправність гальмівної системи - в автомобіля загорілося заднє колесо. Водій сам виявив займання та тримав його під контролем до приїзду вогнеборців, розповідає представник прес-служби рятувальників Рівненської області Юрій Лавор:

Як згодом розповів рятувальникам водій, під час руху він помітив що з заднього колеса автоцистерни йде дим, чоловік одразу зупинив транспортний засіб на узбіччі дороги та викликав пожежно-рятувальну службу. До приїзду вогнеборців водій самотужки за допомогою двох вогнегасників не давав розповсюджуватись полум’ю на автомобіль.

По приїзду надзвичайників вогонь вдалося ліквідувати за лічені хвилини.  Рятувальники запобігли поширенню вогню на цистерну та можливому вибуху пального, і як результат автомобіль та паливо було врятовано.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень