На Вербовій вночі горів автомобіль

Існувала реальна загроза поширення вогню на балкони багатоповерхівки

За минулу добу рятульвальники Рівненщини сім разів виїжджали на гасіння вогню. Одна з пожеж трапилася сьогодні вночі на вулиці Вербовій, 41, де загорівся автомобіль Форд, 2002 року випуску. У ліквідації цієї пожежі було задіяно 10 рятувлаьників, оскільки автомобіль був обладнаний газовим балоном, і існував ризик швидкого поширення пожежі. Деталі розповідає керівник прес-служби ДСНС у Рівненській області Дмитро Мельник:

Туди негайно було направлено рятувальників, які встановили, що вогнем охоплено передню частину легковика. Була загроза перекидання вогню на балкони і вінка нижніх поверхів дев’ятиповерхового житлового будинку, адже машина розташовувалась дуже близько до під’їзду. Також автівка була оснащена газовим устаткуванням. Тому, щоб не допустити поширення вогню на квартири та запобігти можливому вибуху, рятувальники подали на гасіння спеціальні засоби. Уже за півгодини пожежу було локалізовано та ліквідовано, - розповів Дмитро Мельник.

Вогнем було пошкоджено моторний відсік, салон, капот та лобове скло машини. За словами рятувальників розмір збитків та причини займання ще встановлюються. Натомість правоохоронці уже висунули версію - причиною пожежі стало коротке замикання у електриці автомобіля.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень